PROMOCIJA I DEGUSTACIJA HRVATSKIH VINA BADEL

PROMOCIJA I DEGUSTACIJA

17.06.17  –   23.06.17

                                                                                    -5% NIŽA CENA

GRAŠEVINA DARUVAR

Grašvina DaruvaR 1111Graševina Daruvar prepoznatljive je arome, zelenkastožute boje, svježeg i skladnog okusa. Zahvaljujući svom osebujnom bukeu, punoći i ugodnoj svježini, ovo pitko i lagano vino ohlađeno na 10-12 °C izvrsno pristaje uz razna jela od bijelog mesa, salate, tjestenine te slatkovodnu i morsku ribu.

                                                   PELJEŠAC

Pepelješac badellješac, dobiven od autohtone sorte Plavac Mali, rubinskocrvene je boje, izražene sortne arome te mekog i ugodnog slatkastotrpkog okusa koji potječe od ostatka neprovrelog šećera u čemu se i razlikuje od Plavca. Možemo ga poslužiti na temperaturi od 18 °C uz plemenitu ribu s gradela.

IVAN DOLAC

Ivan Dolac  je crno vino proizvedeno od autohtone sIvan-Dolac-Barriqueorte Plavac Mali s izdvojenih položaja na južnim padinama otoka Hvara. Odlikuje ga tamna rubinska boja uz primarne arome bobičastog voća i suhog grožđa. Lagano je trpkog okusa, raskošnog bouqueta i sortne arome.Poslužuje se, ohlađeno na 18 °C, uz momatošević malvazijarske specijalitete, plemenitu ribu na žaru i rakove, te uz tamna pečena mesa i divljač.

MALVAZIJA MATOŠEVIĆ

Malvazija proizvedena u Inoksu, bez maceracije, brza prerada, kontrolisana fermentacija. Sveže i elegantno vino srednje strukture, pitko, atraktivnog voćnog mirisa, naglašene mineralnosti i laganog retro ukusa koji podseća na gorki badem. Starenjem u boci posebno do izražaja dolaze cvetne i herbalne note. Tipično istarsko vino.Doseže svoj maksimum tijekom jeseni i zime, duže je trajnosti od uobičajenih vina, starenjem u boci posebno do izražaja dolaze cvjetne i herbalne note.

Share Button