Humanitarno veče

Udruženja „VIVARTE“

DONATORSKO VEČE

Udruženje Vivarte je dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija koja je posvećena promovisanju klasične muzike i humanitarnim aktivnostima sa ciljem da podrži muzičke škole i mlade muzičare širom Srbije. Članovi udruženja Vivarte su: Jovana Vučićević i Ljuban Živanović. Ovo je bilo njihovo prvo humanitarno veče gde su se prikupljala sredstva za kupovinu muzičkih instrumenata za Osnovnu muzičku školu u Bujanovcu.

"Muzika izražava ono što se ne može reći, a o čemu je nemoguće ćutati."
Viktor Igo
Pisac

Humanitarni koncert za Muzičku školu iz Bujanovca

BELI DVOR

Donatorsko veče organizovalo je udruženje Vivarte, pod pokroviteljstvom fondacije NjKV prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića, a osim novčanih sredstava bilo je i donacija u vidu samih instrumenata.

5. Aprila 2023 u bajkovitom ambijentu Belog dvora, održala se muzička magija.

Učenici muzičke škole iz Bujanovca, imali su priliku da nastupe sa solo pevačima i u pratnji gudačkog kvarteta. Predstavili su svoju školu na najbolji mogući način.

Compania de vinos tokom svih ovih godina, razvijajući svoje usluge, pomaže i sponzoriše razne kulturne, sportske i humanitarne akcije. Pažljivo pratimo i osluškujemo potrebe zajednice u kojoj poslujemo nastojeći da u rešavanju društveno značajnih pitanja, reagujemo adekvatno, pravovremeno i u najboljem interesu. Zato smo sa velikim zadovoljstvom podrzali i ovu humanitarnu akciju i njen plemenit cilj.

Učenici Muzičke škole Bujanovac, oduševili su sve prisutne i dostojno predstavili svoju školu na Belom dvoru.

VAŽNO JE NE ZABORAVITI NA HUMANOST.

MUZIKA MOŽE DA PROMENI SVET, JER MOŽE DA PROMENI LJUDE

To je dokaz da obrazovanje i muzika, kroz najlepše melodije, mogu da izbrišu sve granice.

Podelite:

Pogledajte još

Humanitarno veče

Udruženja „VIVARTE“ DONATORSKO VEČE Udruženje Vivarte je dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija koja je posvećena promovisanju klasične muzike i humanitarnim aktivnostima sa ciljem da podrži

Prosecco Astoria

VINARIJA ASTORIA VENETO / ITALIJA Osnovana 1987, sa Paolom i Filipom Polegatom na čelu, Vinarija Astoria je jedan od vodećih eksponenta umetnosti Prosecca. Porodica koja

Humanitarno veče