Prosecco Astoria

VINARIJA ASTORIA

VENETO / ITALIJA

Osnovana 1987, sa Paolom i Filipom Polegatom na čelu, Vinarija Astoria je jedan od vodećih eksponenta umetnosti Prosecca. Porodica koja je generacijama bila posvećena gajenju vinove loze i sada je vodeći privatni proizvođač vina Conegliano-Valdobbiadene DOCG. Potvrda za veliki turd i kvalitet su bezbrojna priznanja sa vrhunskih vinskih takmičenja

Imanje Val de Brun je kamen temeljac vinarije Astoria: vinogradi se prostiru na 40 hektara slikovitih brda Prosecco, čiji je jedinstveni pejzaž dodat na Uneskovu listu svetske baštine 2019. godine.

Vinograda
0 ha
Tradicija
0 god
Sorti vina
0

Sinonim za penušavo vino

Posebne, najbolje pozicije vinograda su rezervisane za Cartizze „Grand Cru“ Veneta.

Cartizze Prosecco vino se izdvaja prema jedinstvenoj poziciji vinograda, mikroklimi i zemljištu koji stvaraju prirodnu oazu za uzgoj dugovečne loze, dajući istom jedinstvene karakteristike.

ASTORIA PROSECCO elegantno & zavodljivo

Naša preporuka je svakako da posetite vinariju Astoria, doživite nezaboravno iskustvo, probate vina koja će se sigurno naći na spisku vaših omiljenih.

Compania de Vinos kao uvoznik, čini proizvode Vinarije Astoria dostupnim na našem tržištu, Vinoteka Kalenićeva 3, Vračar.

Dobrodošli u svet vina Astoria, gde priroda, ukus i ideali igraju ključnu ulogu.

Astoria Prosecco, uživanje koje se pamti!

Iz najboljih Astoria / Veneto vinograda, grožđe nakon berbe ulazi u savremeni, kontrolisani proces proizvodnje, u cilju postizanja vrhunskog kvaliteta.

Podelite:

Pogledajte još

Humanitarno veče

Udruženja „VIVARTE“ DONATORSKO VEČE Udruženje Vivarte je dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija koja je posvećena promovisanju klasične muzike i humanitarnim aktivnostima sa ciljem da podrži

Prosecco Astoria

VINARIJA ASTORIA VENETO / ITALIJA Osnovana 1987, sa Paolom i Filipom Polegatom na čelu, Vinarija Astoria je jedan od vodećih eksponenta umetnosti Prosecca. Porodica koja

Prosecco Astoria